fredag 15. mai 2009

Sykt!

Det er sykt at det ikke ringer en alarm mye tidligere når NAV svindles for så utrolig mye av en enkelt person.

Ifølge tiltalen skal hun fra 1990 til 2005 ved flere anledninger ha møtt på legekontor, helsestasjon eller sykehus med et barn som tilhørte en annen kvinne og/eller lot en annen kvinne presentere seg med hennes navn. Dette skal ifølge tiltalen ha ført til at hun fikk utlevert dokumentasjon på fødsel og feilaktig fikk registrert sju barn i folkeregisteret.


Det er bare sykt!!!

http://www.dagbladet.no/2009/05/15/nyheter/innenriks/trygdesvindel/nav/6246024/

5 kommentarer:

 1. Ekstra sykt fordi det er sigøynere, eller romfolk som det skal hete nå, og NAV burde ikke vært så forbaska godtroende der. Alle andre, hvite som brune, må spa opp dokumentasjon, og informasjon i skjemaer blir sjekket opp mot diverse registre. Her har det sviktet over hele linja. Lar de være å idømme ubetinget fengselstraff for den grove saken, så syr de atter puter under armene på disse folka og lar dem slippe unna. Ingen andre hadde det.

  SvarSlett
 2. Jeg mister helt tale-evnen....HELT-HELT UBEGRIPELIG.

  SvarSlett
 3. Er så sleipe dissa svina...Dette kan du ta deg i ræva på att foregår fortsatt,altså noen andre sigøynere som fortsatt svindler,for det er det eneste dem kan - hustle/svindle!!!!

  Hvis jeg hadde hustla staten for 3,5 mill,hadde jeg regna med bortimot 5 år inne og krav fra Statens innkrevnings sentral,mens hu her tipper jeg ender opp med max et år og god stønad...Norge er ett hælvetes fristed for kriminelle innvandrere!

  Stem FRP folkens,norge er i ferd med å ødelegges av innvandrere som gir faen i fellesskapet norge!

  SvarSlett
 4. Hvorfor skriver ikke Dagbladet at det dreier seg om en sigøyner? Det er en ekstra skandale!

  SvarSlett
 5. "Er så sleipe dissa svina...Dette kan du ta deg i ræva på att foregår fortsatt,altså noen andre sigøynere som fortsatt svindler,for det er det eneste dem kan - hustle/svindle!!!!"

  Sigøynere er - i beste fall - undermennesker. De framstår som ekle, stygge, ubehagelige, upålitelige og kriminelle krapyl. Noen bør prøve å utrydde dem - helst så snart som mulig. Den rasen ser virkelig ikke ut til å være noe å ta vare på. Har man et hjemland, skal man være der. Om man ikke har det, har man ikke livets rett.

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)