søndag 31. mai 2009

Lærer jenter aldri?

Man kan jo starte å lure på om norske jenter aldri lærer? Nok en voldtekt og nok en gang gikk offeret for de feige voldtektsmennene (med små peniser) helt alene hjem etter en kveld på byen.

Og ikke bare voldtok de henne med de var til og med så avskum at de slo og sparket henne! håper de blir bura inne i lange tider hvis de blir tatt, men de slipper nok ganske fort ut igjen vil jeg tippe.

Mitt tips til norske jenter: Drikk så mye dere ønsker, ingen skal nekte dere den friheten. Men ALDRI gå alene hjem!
Det som slike voldtektsmenn driver med er REN terror, for de frarøver friheten til veldig mange jenter som med god grunn blir redde for å gå hjem alene på kvelden.

Til dere som TROR jeg legger skylden på kvinner for at de blir voldtatt så tar dere HELT feil. Men sålenge politikerene forsetter å berike norge så er det bare ikke trygt å gå aleine desverre.

http://www.dagbladet.no/2009/05/30/nyheter/innenriks/voldtekt/drammen/politiet/6486557/
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=543921

Og til de som forsvarer islam:
Imam Al-Hilali:
- Hvis du setter kjøtt som ikke er dekket til utenfor huset, på gata eller i parken, og kattene kommer og spiser, hvem har skylden - katten eller det udekkede kjøttet, spurte han og svarte selv:
- Det udekkede kjøttet er problemet. Hvis hun var på rommet sitt, i sitt hjem, med hijaben på, ville det ikke ha skjedd noe, sa han.
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=135405

"Som for riktig å tømme bensin på forargelsens flammer, har profilerte imamer både i Danmark, Sverige og en rekke andre vestlige land, gått ut og sagt at kvinner som ikke er tildekket eller som går utfordrende kledd, selv er skyld i at de voldtas. En dansk imam utbroderte dette ved å forklare at det er mindre alvorlig å voldta en "dansk jente" enn en "muslimsk jente", ettersom de danske jentene ikke er jomfruer uansett. "
http://www.rights.no/publisher/print.asp?id=54&tekstid=1191

110 kommentarer:

 1. lærer innvandrerne noen gang? følger de ikke norske lover har de ingenting her å gjøre

  SvarSlett
 2. Slike menn skulle blitt gjort så stykke ting med at eg velger å la være å nevne nøyaktig kva. Kan nevne at det skulle tatt lang tid å gjennomføre.

  SvarSlett
 3. Ja det er merkelig. Mellom kl 22-23 om kvelden og 7-8 om morgenen i helgene burde kvinner/jenter aldri! gå alene ute. Dette er en selvfølge i noen deler av verden, nå må norske jenter også våkne opp!

  Mann44-Oslo

  SvarSlett
 4. "lærer norske jenter aldri"??? Hva er egentlig poenget med dette utsagnet? Det skal absolutt ikke være nødvendig at man ikke skulle kunne gå hjem alene om kvelden etter fest, rett og slett. Hva med om innvandrere lærer seg å respektere en ANNEN kultur isteden for å ta seg til rette på denne måten? Jeg synes det er forkastelig at du på en inndirekte måte legger skylden på oss jenter for slike ting som skjer. Hvor ofte er norske menn innblandet i voldtekter og overfall i forhold til innvandrermenn?Si meg det du! Foreslår at du formulerer tittelen på blogginnlegget ditt litt, for slike tilfeller er absolutt ikke vår feil! Det SKAL og bør være trygt for en skapning med pupper å kunne gå hjem alene om kvelden uten at bruninger med NULL respekt for kvinner skal kunne ta seg til rette på denne måten!! VI MÅ OGSÅ FÅ LOV TIL Å LEVE!!

  SvarSlett
 5. Kathrine : Hva med å lese litt mer enn overskriften? Er helt enig med deg, men inntil det kommer et parti inn på stortinget som faktisk bryr seg om de som bor i dette landet og starter å sende ut kriminelle som i utgangspunktet ikke har noe her å gjøre så MÅ jenter passe på seg selv. Slik er det desverre bare.
  Jeg er 99.99% sikker på at gjerningsmennene er muslimske ettersom norske utildekket kvinner er null verd for en ekte muslim og de kan taes som sexslaver med velsignelse fra allah.

  SvarSlett
 6. Anonym: 02:29 : Ja du kan så si, men det er opp til politikerene og de som sitter med makta nå har ikke planer om å gjøre noe med det.

  SvarSlett
 7. Det er en tragiske Ironi at de som stemmer på sosialistiske partier (majoriteten kvinner)
  er de som først blir offer for deres egne politiske veivalg. Husk menneskeliv og individets verdighet er ikke like hellig over hele verden.

  jaja man høster det man sår og ligger som man reder.

  SvarSlett
 8. Reaksjoner fra myndighetene på slike tilfeller blir nok ikke aktuelle før voldtektsmennene blir lynsjet. Kan noen fortelle meg hvor mye vi skal tåle fra innvandrere før noe blir gjort. Skal vi nordmenn lastes for at muslimene ødelegger hjemlandet sitt. Send de for H.......... hjem!
  Seriøst, tror virkelig myndighetene at vi nordmenn skal tørre å bli integrert med muslimer, ville dere selv likt å bli voldtatt?

  SvarSlett
 9. De voldtar,dreper,raner,snylter på skattebetalerenes penger og gjør faen ikke annet enn dritt her i landet..(Ikke alle,men veldig mange)Når skal politikerene få øynene opp og starte oppryddingen??Send det pakket som ikke bidrar med annet enn faenskap og dritt hjem til faenskapen de har flyktet fra..Nesten hver eneste voldtekt jeg leser om i aviser,hører om på nyhetene,er gjennomført av noe svart pakk!!KOM DERE UT AV LANDET MITT!!!!Svartepesten har vært,trenger ikke en ny!!!

  SvarSlett
 10. Ikke skjønner jeg at kvinner tør å gå beruset og alene hjem eller tar taxi alene. Likevel synes jeg fokuset bør rettes mot at slike kvinnesyn er en del av flere kulturer vi ukritisk lar komme her til lands.

  De jeg kjenner med de sterkeste meningene om innvandring er kvinner. Som regel etter å ha opplevd hvor lavt de er ansett i enkelte kulturer.

  SvarSlett
 11. Disse invandrere om dem blir tatt burde fått utvisning på livstid, gjerne uten rettsak(for å spare noen?! kroner på folk som ikke er verdt et eneste øre!) Det som i praksis skjer er at disse i 'verste' fall får et par år i norske fengsel..
  Norske fengsel er som alle vet bedre enn å være fri i hjemlandet til disse kriminelle!
  Vi må slutte å synes synd om disse invandrere, det er bare patetisk og uintelligent! Jeg klarer ikke med hele mitt hjerte se hva som er så synd i disse innvandrere som har begått kriminelle handlinger, nok får være nok!

  SvarSlett
 12. Jeg er 99.99% sikker på at gjerningsmennene er muslimske ettersom norske utildekket kvinner er null verd for en ekte muslim og de kan taes som sexslaver med velsignelse fra allah.

  Dette er sant, har selv fått beskjed om å dekke med til med "laken" da jeg viser hår, ansikt, beina etc. Send muslimpakket hjem

  SvarSlett
 13. Litt for sterk kost for deg i mitt første innlegg eller??siden det ikke blir vist mener jeg??

  SvarSlett
 14. Enda en rassist gjeng her..

  SvarSlett
 15. Desverre kommer de aldri! til å gjøre noe med det, da det ikke finnes en politiker med baller som er store nok!
  Desverre for meg, for deg og alle innvandere som faktisk er en resurs for landet - jeg vet disse siste finnes, men de er jammen meg ikke lette å se...

  SvarSlett
 16. Hva sier mektige islamske ledere om voldtekt og vestlige kvinner:
  (Utdrag fra internettkilde):.

  Den mektige islamske lederen Sheik Yusaf al-Qaradawi påstår at en muslimsk mann har rett til å voldta en vestlig kvinne når han blir så fortørnet over en kvinnes usømmelige påkledning og dårlige oppførsel at han får ereksjon og lyst til å voldta henne i Allah’s navn, som en del av sin religiøse plikt og religionsutøvelse. Den seksuelle lysten blir så sterk at han ikke kan la være å voldta kvinnen. Islamske imamer forklarer det med at voldtekten skjer ikke av lyst, men av plikt. En muslimsk mann har plikt til å voldta lettkledde vestlige kvinner og kristne jentebarn i Allah’s navn for å straffe kvinnen eller fordi hun ikke er kledd som de islamske religiøse ledere foreskriver. Når en muslimsk mann får ereksjon så er det på grunn av plikt, ikke av lyst. Det er ingen seksuell lyst eller følelse med i spillet – kun pliktfølelse. Det er lysten til å utføre Allah’s og ”profeten” Muhammeds vilje som gir muslimene ereksjon når de voldtar og mishandler vestlige ungjenter. De muslimske voldtektsforbryterne opplever ingen lyst eller glede med voldtekten, men kun raseri over hennes påkledning og opplever det som en plikt å straffe kvinnen ved å tvinge henne til å ha samleie med bøddelen. Slik er de muslimske lederes forklaring å forstå.

  SvarSlett
 17. Man ber ikke en pyroman om å passe hust ditt, mens du er på ferie (gammelt indiansk ordtak :P)

  SvarSlett
 18. "Litt for sterk kost for deg i mitt første innlegg eller??siden det ikke blir vist mener jeg??"
  Hvis det var det innlegget som jeg tror det var så lar jeg ikke meldinger med oppfordringer om drap gå gjennom den lille sensuren jeg har på denne bloggen. Slikt er faktisk ulovlig.

  SvarSlett
 19. Frekkas. Typisk liten drittungepottet, han er frekk bare på blogger. Kom og si det til meg face 2 face

  SvarSlett
 20. faens pakk, er det virkelig mulig. Synd at det er så mange av innvandrerne som begår slike ufyselige handlinger. Men til deg trådstarter, ettersom du hevder du er av "pakistansk opprinnelse", hvordan kan du så tolerere alle hatmeldinger om hudfarge og etnisitet. For meg blir det vanskelig å forstå at en av utelandsk bakgrunn skal fyre oppunder det sterke hatet som allerede er tilstede blandt etniske nordmenn ovenfor innvandrerne.

  Men for å snakke om saken. Dette er perverst og jeg blir kvalm av det. Disse to burde ikke sendes ut av landet, men helst skulle vi ha lynsjet de akkurat som man gjorde i the good old days. La oss snøre fast penisen deres og heise de opp i et tre. Der kan de henge helt til utsyret rives av. Så kan vi sende de hjem på expressmail, hvor mandommen blir igjen i Norge.

  Foruten håper jeg at den stakkars jenta vil klare seg, og hun skal vite at Norges befolkning har en stort sympati for henne etter hva som har skjedd.

  SvarSlett
 21. typisk islamsk fremstilling der det hintes til at det er norske jenters feil at de blir voldtatt. Sannheten er jo at dere muslimer har seriøst problemer med å forstå hvor gale de er, så den kvinne nedlatende holdninga kan du bare ta med tilbake der den kom fra. Provoserer meg så sykt, 9/10 voldtekter er jo av islamske menn, hva skjer medd et da??

  SvarSlett
 22. "Enda en rasistgjen her"... Er du tjukk i huet? Hadde dere oppført dere som folk i landet vårt, hadde dere blitt behandla som folk i landet VÅRT! Vi reiser f**n ikke til deres land og voldtar, raner og dreper.

  SvarSlett
 23. De fleste kommer til landet her fordi de har det så fælt der de kommer fra...Det er krig,fattigdom,politiske grunner og bla.bla.bla..
  Men når dere blir tatt imot i ett nytt land,så er det vel ikke så vanskelig å skjønne at dere må følge de lover og regler som gjelder der??Er det vel??Vi tolerer ikke voldtekt,bruk av våpen så fort det blir konfrontasjoner,ran,osv.osv....Tør jo nesten ikke åpne munnen i nærheten av en mørkhudet i frykt for at det plutselig står 10-20 stk.rundt deg og skal drepe....
  Sett de som gjennomfører all dritten på første fly hjem,har ikke noe her å gjøre!!
  Det er ingen som har rett til å voldta en kvinne selv om hun ikke dekker seg til,er faktisk noe av det mest provoserende jeg har lest på lenge..Hva tror dere at dere er??Verdens ledende folkeslag??Vi har bare å gjøre som dere befaler,ellers så får vi svi??Behave Or Leave!!!

  SvarSlett
 24. viss noen reagerer negativt på at muslimer voldtar og misshandler norske jenter, ja da er de rasister.

  mvh SOS rasisme

  SvarSlett
 25. Jenter og gutter må kunne gå hjem fra byen uten å frykte å bli overfalt eller voldtatt! Det virker på innlegget ditt som du legger litt av skylden på damene? "At de ikke lærer?".

  Hvis gjerningsmennene har norsk statsborgerskap blir de straffet i Norge, ellers blir de straffet i landet der de kommer fra (hvis det er praktisk mulig). Det er jo en ganske bra og innarbeidet ordning?

  Så lenge saken ikke har noen mistenkte blir det for dumt å skylde på "utlendinger og muslimer". De aller fleste utlendinger og muslimer i Norge oppfører seg eksemplarisk, og vi ville ikke gått rundt uten hundre tusner av arbeidere fra "utlandet". At noen få har misforstått islam eller kristendommen til sin egen private agenda har lite med flertallet av kristne og muslimer å gjøre.

  SvarSlett
 26. Etter en hard vinter er det er blitt sommer. Dette er noe som gjentar seg år etter år, løvet spretter og fuglene synger, det bruser i blodet, ja sommeren skal feires slik den ble av våres forfedre, i generasjoner tilbake.
  Nå er det slutt, vi ikke lov til det lenger.
  For det har SV og AP bestemt. De har bestemt at vi skal lide på samme måte som de gjør i de undertrykte landene flykningene kommer fra.
  Eneste forskjellen er at vi ikke har noe sted å
  FLYKTE TIL! når vi ikke lenger orker misshandlingen vi utsettes for.
  Jeg begynner ganske langsomt å bli forbanna.
  23 år gammel jente, knust kjeve, voldtatt, misshandlet, ødelagt i sommer natten, av personer vi hjelper med penger og bolig.
  Jeg begynner å bli FORBANNA. Ja, jeg begynner å bli så JÆVLIG FORBANNA!
  SÅ inni HÆLVETE JÆVLIG FORBANNA.
  Ikke på invandrere generelt men på de faens RADDISENE I SOS-rasisme og Rødt som står rett opp og ned med arogante flir og preiker og kaster seg på bilpansere. Hva preiker de om? jo, RESPEKT og TOLERANSE for andres meninger og liv. FY FAEN.
  RESPEKT og TOLERANSE...sier de.
  Hva FAEN i VILLE HÆLVETE er det disse røde svina mener? Når de kaller oss som ikke liker utviklingen for... RASISTER?
  ÅHHHHHHH JEG ER SÅ FORBANNA PÅ DEM at jeg har lyst til å stappe SVs partiprogram langt inn i trynet deres.
  Disse dyrene som begikk ugjerningen er sansynligvis så syke i sjelen at de aldri kan hjelpes, de bare er sånn. Og regjeringen fortsetter å spyle oss ned med slike udyr som ALDRI burde fått oppholdstillatelse. De blir tatt, får 2 år opphold i et sosialist hotell
  før de er ute igjen og fortsetter som før.
  Det er blitt så ille at fremmede mennesker plyndrer oss, voldtar og mishandler døtrene våres, kaller oss for vantro svin, og vi kan ikke engang kan ta igjen! For da blir vi kalt rasister, og det av våres egene!.... Det er ikke til å tro hva som har skjedd med Norge under AP-SV veldet. Herregud så lavt vi har sunket. At det går ann å bli så ydmyket og det av vår egen regjering

  Jeg tror og håper at når smertegrensen er nådd kommer landsforæderne til å bli stilt for ansvar

  Det finnes ingen annen løsning.
  Det beste vi nå kan gjøre er å gi stemmen til FRP eller lignende.
  hilsen
  Gunnar er forbanna.

  SvarSlett
 27. For sterke meninger fra Gunnar er forbanna eller? Hvorfor det ?

  SvarSlett
 28. Norge er blitt et land bestående av handlingslammede politikere som i sosialismen-og snillismens tegn ikke har rikket seg en tomme inn i NÅtiden. Integreringspolitikken i Norge er en feilslått teori med resultat som fiasko i alle ledd. "Gamle" Norge er ett kjærkomment rede for fundamentalister, terrorister og andre uønskede element som ønsker vår levemåte "rett til helvete". Og åpner en etnisk Nordmann kjeften sin i debatten om invandrerpolitikken så må man alltid passe på sin retorikk, ordet rasisme dukker desverre for ofte opp av motparten.......

  SvarSlett
 29. Problem with Norwegian women, most women actually, they are seldom aware of potential danger. Yes, women follow the rules but in their arrogance, yes arrogance, they naturally assume everybody else is as well.

  If women were correct, we wouldn't need laws. The fact that we have laws and punishment for breaking the laws is all the ammunition I need in this debate. To assume everybody is as law abiding as you and to put yourself in vulnerable or harmful situations knowing the potential of possible harm to oneself is extremly arrogant.

  Would you go in a cage with a tiger if the trainer said don't eat her? No. Because you know the tiger doesn't understand. Well ladies, these people don't understand either and like the tiger, they are predators as well. To think that they don't exist out on the streets is arrogant. I'm 190cm, 90 kilos, extremely fit, and an exsoldier and I still would not walk down a dark street in an unknown area. Because I know that if a situation was to present itself there isn't any law that will get out of it, just my feet and the hope that they are not interested in chasing me farther than a few meters otherwise, I'm screwed and I KNOW THAT!

  Is it right? No, but it is what it is and to deny that it doesn't exist, well, you reap what you soW. So ladies, stand on your stage of righteousness and scream as loud as you want that it's not fair because the facts are the danger is out there. Always has been and always will be. To deny that is very arrogant.

  SvarSlett
 30. uff ja, det er på tide at vi kaster ut de som støtter terrorister etc. Det er visst representanter for den indiske rasistorganisasjonen VHP i Norge. De har bl.a brent en hvit misjonær og hans to mindreårige barn levende i deres bil. utrolig at disse menneskene, som støtter VHP, får lov til å bli her. La oss bli kvitt dritten! folk som brenner sine koner i sine x i n'te antall guders navn har ikke noe her å gjøre!

  SvarSlett
 31. Hvordan skal vi ellers slippe inn i fengslet?
  Blir jo kastet ut av både fenglet og Norge hvert eneste år, jo...
  Tenk som en prest, da skal du se dette få utvikle seg til et mareritt.
  Løsningen blir at alle etnisk norske flytter ned til Eli og Carl i "Torskevika" i Spania, og er som dem: Innvandrere som nekter å tilpasse seg.
  Så kan alle irakere, somaliere osv noeye seg med å voldta pakistanske menn, for de er blåøyede nok til å gå ut etter at det har blitt mørkt...
  Norge er iallfall ikke noe blivende sted. De fleste andre land er like ille, så det er ikke lett å finne et sted å gjøre av seg hvor en kan leve trygt og i fred. Kanskje Færøyene? Finnes det masse duster der, som dulleduller med primitive monstre? -Sikkert, men jeg tviler på om Færøyene er like fristende som norske fengsler.

  SvarSlett
 32. Det er jo for det meste kvinnene selv som vil ha de inn til landet. Det må vi bare respektere,
  og så for de gærne kvinnene som går rundt alene, ta konsekvensene selv.

  SvarSlett
 33. Kanskje det er på tide at "Foreldregenerasjonen"
  til muslimske ungdommer tar et ansvar her?
  Ettersom det blir mer og mer kriminalitet blant denne ungdomsgruppen, føles det som de voksne bare sitter på "ræva" og toer sine hender.
  Forstår de ikke at dette er grunnen til at de blir "uglesett" overalt???
  Dette er ikke rasisme, det er raseri over at våre jenter ikke kan få være jenter lenger i sitt eget land.

  SvarSlett
 34. "Lærer jenter aldri"

  Vel. Det skal faktisk være så trygt at man skal kunne gå lettkledd. Det burde være så trygt at mann kan gå trygt hjem etter fest. det burde være unødvendig at VI skal rette oss til ting som ikke burde være sånn. MEN, jenter, sånn er det ikke. Det har skjedd, det skjer og det vil skje. Vi må lære oss å ta litt ansvar vi også. Selvfølgelig om man nå går hjem etter en fest kl 3 på natta alene og blir voldtatt så er det jo ikke den jenta sin feil. I det heletatt. Det kan aldri bli jenta sin feil. Det er de som har gjort nå galt. Men alikevel er det en del av DITT ansvar og tenke FØR man bynne å gå hjem alene. Og det verste er at man lære ikke. Vi les om det, vi høre om det, vi ser det på nyhetan, men likevel tar vi det ikke til oss?? Det KAN skje. Og det skjer. Så ta ansvar.
  Og det som skjedde med jenta som blei voldtatt og alle jenter som ahr blitt det- speachless. Har ei veninne som i fjor ble voldtatt av en som var utlending. Året før blei ho voldtatt av en gift mann med barn på 43 år. Ho turte ikke andmelde noen. Det at på noen av innleggene deres her er skrevet på en veldig urettferdig måte liker jeg ikke. Når dere skriver inn så skriv med respekt. ikke som "send pakket hjem" og jævla utlendinger osv. Okei, flesteparten av kriminelle handlinger i Norge er utført av innvadrere. Men de som ikke gjør noe da? og de som kanskje leser det dere skriver? når man drar alle under en kam. Hvordan tror dere de føler seg? Blir det samme som hvis folk syntes veninna di er idiot så er du det automatisk også. Det føles ikke bra. Så tenkt før dere skriver og skriv med respekt! De som gjør kriminelle handlinger og ikke lever etter våre regler syntes jeg kan bli sendt tilbake med en gang. Men de som skaffer seg jobb og prøver og leve et godt liv- gi de en sjanse. Ikke dra alle under en kam.

  Det er norske og innvandrere som voldtar. Mest innvandrere. Men likvevel, ikke dra alle under en kam.

  Det er helt unødvendig og grusomt for ei jente å bli voldtatt. De største skadene skjer ikke under voldtekten. Det er det som skjer etterpå. Følgene. Mareritt, redsel, veldig vanlig å utvikle angst. Og depresjoner. Konsentrasjonsproblemer, tillitsbrudd til menn, og til og med kanskje ødelagt sexliv for resten av livet. Skjønner ikke hvordan et menneske er i stand til å gjøre nå slikt mot et annet.
  Et tips til folk. Er dere på fest eller hvor som helst og ei jente går fra festen alene, hva med å foreslå taxi, eller følge henne hjem? Hvis vi syntes det er så forferdelig kan vi ikke sitte på ræva og klage når det allerede har skjedd. Forebygg det som kan skje!

  Hilsen Jeanette

  SvarSlett
 35. Muslimske ledere med disse meningene...Tror det bare er enda et påskudd for å dekke til sin mannssjåvininsme. Mye rasisme her, men syns ikke den er ubegrunnet. Tror folk i byer er pisse lei av all kriminalitet mange av innvandrerne fører med seg. Folk på bygda "skjønner" kanskje ikke helt dette da de ikke får all denne dritten rett opp i maten.

  SvarSlett
 36. Stakkars jenter, men stemme AP og SV - det gjør de. Lykke til med visjonen om det multikulturelle paradis.

  SvarSlett
 37. TIL HAN SOM SKRIVER 03.02 VILLE DERE SELV LIKT Å BLI VOLDTATT.
  JEG TROR NOK AT KRISTIN HALVORSEN HADDE LIKT DET.
  FORRESTEN TROR JEG AT DET ER MANGE AV DISSE RØDE KVINNER SOM HADDE LIKT DET. MEN DET JEG LURER PÅ HVA DISSE RØDE HADDE GJORT I TILFELLE DRONNINGEN ELLER METTE MARIT HADDE BLITT VOLDTATT AV DISSE NYE LANDSMENN DA HADDE DET SIKKERT VÆRT SLUTT PÅ IMPORT AV DISSE NYE LANDSMENN

  SvarSlett
 38. Hei innvandreren,

  Kjempefin blogg!

  Til 'Anonym, 31. mai 2009 03:17': hvis du først skal komme med påstander om hva "...mektige islamske ledere" (hvem er de, hvor er de, hvor mange er det snakk om) så hadde det vært veldig greit om du kunne legge ved mer informasjon om referansene dine enn kun "...Utdrag fra internettkilde".

  Jada - jeg vet at det ikke er min blogg du har skrevet på og at jeg ikke har en døyt med det å gjøre, men jeg er alment interessert i hvor fundamentalistisk propaganda kommer fra - spesielt når det er så inn i granskauen grove beskyldninger muslimer(!) Tror gjerne at noen preker det du har skrevet, men inntil du (eller andre) kommer med kildehenvisninger som det er mulig å se nærmere på så håper jeg virkelig at de som leser innlegget ditt tar det for det det nå fremstår som å være: rasistisk propaganda.

  SvarSlett
 39. Jeg tror ikke det nytter å få til en seriøs diskusjon på blogg. Jeg har lest igjennom endel nå og registrerer at de fleste innlegg er helt på jordet, både i innhold og stil. Og nå skrev jeg ikke at jeg er så utrolig flink, men litt saklighet er nødvendig. Tenke litt igjennom hva man skriver. Tenk om alle innfødte normenns ufine handlinger skulle beskrives som et uttrykk for hvordan majoriteten er? Selvfølgelig legger vi ikke så godt merke til flertallet som gjør jobben sin og oppdrar barna sine så godt de kan, som de fleste andre. Vi kommer jo ikke i avisa for det. De fleste som skriver her ser ut til å ha glemt at voldtekter og andre stygge overgrep mot kvinner og barn ikke bare er et innvandringsproblem. Når anomym skriver "send muslimpakket hjem" lurer jeg på hva "anonym" egentlig mener, og om hun tror alt blir bra her da? Mener hun alle muslimer? Hvor skal vi sende norske muslimer da, hjem til Verdalen? Mener hun bare de fanatiske muslimene? I så fall mener jeg det ville være bedre å bruke uttrykket "fanatisk religiøse" De finnes nemlig innen alle religioner og hvis du kan bittelitt historie så vet du at kristendommen overgår alle andre religioner når det gjelder drap og voldtekter. Det som bekymrer meg er at når alle muslimer blir omtalt på denne måten skapes en "vi og dem" situasjon som samler folk bak feil standpunkter. Det er fanatismen som er problemet, ikke en spesiell religion, eller et spesielt folkeslag. Jeg er forøvrig enig i at folk som ikke er statsborgere, som gjør grov kriminalitet skal sendes ut av landet. Dette vet jeg også at skjer. En som bodde i nærheten av meg solgte hasj til ungdom, og han ble sendt hjem umiddelbart etter soning. Dette siste var et sant eksempel, der jeg viser til egen opplevelse for å underbygge en faktaopplysning. Ting man bare tror eller har hørt av noen andre er sjelden helt sant, og bør ikke brukes i diskusjoner. Egil

  SvarSlett
 40. Merethe Mikkelsen31. mai 2009 kl. 07:49

  Faen jeg blir så provosert, du skal få et svar du - anonym, selvfølgelig er han ikke så teit at han mener at jenter har ansvaret for at de blir voldtatt.

  La meg gjøre dette klart. Med mindre du ikke står med en pistol mot panna til jævelen, og han har valget mellom at du blåser hodet av ham , ELLER å voldta deg –
  så er du ikke ansvarlig for å ha blitt voldtatt. Ha det helt klart.

  However..

  Det har eksplodert med voldtekter - spesiellt i Oslo, og desverre er det innvandrere som star for majoriteten av dem. Jenter i Oslo blir voldtatt direkte på fortauet etter steinalderprinsippet, hvor svinet ikke bryr seg om om Oslo Plaza ligger 5 meter fra, de angriper jenter omså direkte på fortauet.

  Norske jenter er nødt til å bli mer bevisst de enorme kulturelle forskjellene som faktisk ligger der, OG det faktumet at vi har en hel del innvandrere - hvor flere av dem er krigsskadde menn - i landet vårt nå, som er livsfarlige for jenter som ikke tar vare på seg selv. Ergo, må vi selv passe på oss selv når vi går hjem om kvelden. ALTSÅ TA ANSVAR FOR SEG SELV. Det er en stor stygg verden vi lever i nå.

  Selv bor jeg i Los Angeles for tiden – og jeg får ikke engang gå ut for å kjøpe sigaretter etter markets frambrudd. Jeg bor to minutter å gå fra Sunset Strip, hvor prostitusjonen har lagt seg litt - men framdeles er der sedelighetsforbrytere, ute på prøve - som tråler gatene i bil på kveldstid.
  Hadde jeg ikke vært redd for å gå alene i det området jeg bor i på natterstid - hadde jeg kanskje blitt en av de jentene som blir dratt inn i biler av menn som allerede har en dom på seg fra før. At de er ute på prøve er direkte sinnsvakt, men nå er det engang slik at vi ynder å gi sedelighetsforbrytere en ny sjangse her i livet, mens jentene selv er dømt til et liv bak stengte dører med konstant angst.

  I Dagbladet for en stund tilbake var der en artikkel hvor forskrning viser at hele 80 % av jentene fra Eritrea og Somallia har blitt voldtatt før de er 18 år. Når man da vet at enkelte av disse utskuddene kommer hit til Norge, søker asyl, får avslag og går underground – så er det soleklart at vi Norske jenter må bli bevisst at Norge ikke lengere er Kardemommeby.

  Så får de som vil det sitte hjemme og filosofere over hva som er riktig og galt, disse mennene bryr seg ikke noe særlig om akkurat det. Og da er det VÅR jobb å unngå å bli voldtatt, i den grad det er mulig.

  I tilfelle du tror jeg er en som dømmer jenter som har blitt voldtatt, så sitter jeg ennå her 25 år etterpå med whiplash skader i nakken, og ser tilbake på et liv med 15 år som anorektiker, to år hvor jeg ikke turde å gå ut av huset til foreldrene mine - og da mener jeg bokstavelig talt at jeg ikke turde å dra på besøk til en venninde en gang - etter en voldtekt hvor han brukte 24 timer på å mishandle meg. Jeg ble slått så mye at jeg bl. annet døv en god stund etterpå. Hvis du da tror at jeg sitter her og mener at jeg hadde SKYLD i dette selv, så er du ikke riktig klok. Men ta nå lærdom av oss jenter som har opplevet dette, det er ikke VERDT å risikere å bli voldtatt fordi man ' skal ta natta tilbake ', det fungerer bare så jævlig dårlig i praksis.

  SvarSlett
 41. Man skal visst ikke si høyt det blogger gjør i overskriften, for da fratar en kvinnenns rett til frihet. Men det er et poeng, selv om jeg selv ofte går alene både her og der...

  Når går grensen for å gå alene hjem? Etter kl 18 på en lørdag? Etter kl 21 på en søndag? Eller ikke etter mørkets frembrudd?
  Dette lar seg ikke gjør i virkeligheten, jeg vil mye heller ha mer synlig politi i gatene - til alle døgnets tider!

  Innvandrere av ikke-vestlig opprinnelse, voldtar ikke mer enn vestlige, og jeg er sikker på at de voldtar for omtrent sammme grunn - de vil ha kontroll over kvinnen, det svakere kjønn. De har ikke respektfor individet og er avstumpet i sin enkelthet.
  Menn som voldtar burde miste muligheten til å få ereksjon for resten av livet, på den ene eller andre måten.

  Det er en passe straff.

  Når det gjelder jenter - velg det politiske partiet som sier de vil prioritere mer politi!
  Og frem til de kommer til makten: gjør som skribenten sier, gå aldri alene, meld deg på selvforsvarsskurs!

  Mvh Marianne S

  SvarSlett
 42. Innvandrerne ødelegger Norge hvis ikke folk får opp øynene og stemmer Frp.

  SvarSlett
 43. http://m.db.no/2009/05/30/nyheter/saudi-arabia/utenriks/6484551/

  vi kan jo begynne å STRAFFE vold, tekt oa kriminalitet vi og.

  SvarSlett
 44. "Og ikke bare voldtok de henne med de var til og med så avskum at de slo og sparket henne"? Det er faktisk det som stort sett betegner en voldtekt. Grov vold for å uskadeliggjøre/kontrollere offeret. Når pressen ikke skriver noe om dette i andre saker, betyr det ikke at det bare har vært koseprat for det

  SvarSlett
 45. Det som jeg syntes er så synd er at "norge" er for redd til å bli stemplet som rasist, så hvis det kommer en til norge som sier at han/hun ikke har det så bra, så åpner "norge" armene og lommeboka.

  Jeg hadde ikke noe imot utlendinger før, men det synet har desverre endret seg.

  Men det er veldig synd at ikke hvem som helst kan reise hjem når på døgnet han/hun vil uten at det skal ende opp med voldtekt eller knivstikking, pga utenlandsk opprinnelse

  Det er ikke så mange år siden dette ikke var no problem.
  Men det finnes desverre ikke noen i stortinget nok med baller til å si, nei til de som har en kriminel bakgrunn i sitt eget lang, og av og til bare også si nei

  Jeg mener at gjør du en kriminell handling der man KAN bevise det, samme f... å det er så er det første fly ut fra landet, er du nordmann, så gis FRA 25 år og oppover for kriminalitet

  Men hvis det er noen fra stortinget her å kikker, ÅP`N opp øyene, og se alvoret i det, dere har ødelagt landet nok, men det er ikke for sent å snu. de blødfødte NORDMENNENE ber dere.
  La oss få landet tilbake

  Kim.R.O

  SvarSlett
 46. Og hva sier afrikanske sydhavskonger på gata i Norge?

  P4 (Oslo): - Når norske jenter går halvnaken på byen er det som å rope «kom og knull meg», mener de tre afrikanske mennene.

  http://www.p4.no/story.aspx?id=272134

  SvarSlett
 47. Jammen er det vanskelig å ikke være rasist, slik som innvanrdere tar seg til rette her til lands.. Eier de ikke moral overhode??

  SvarSlett
 48. Det er da vel ikke jentenes feil! Det er det samme som å frita avskummet for ansvaret for sine handlinger! Skjerp deg!

  SvarSlett
 49. Noen har stemt på feil partier. Nok er no for lenge siden!

  SvarSlett
 50. Stem frp,så er vi kvitt oppsopet,for jævlig att ikke damer kan gå ute om natta alene,uten att det skal komme noen med liten hjerne,og pikk,og voldta dem....kanskje di skulle blitt voldtatt sjøl,di som gjorde det..og sendt rett hjem på første fly..OG ALDRI FÅTT LOV OG KOMT IGJEN.

  SvarSlett
 51. Er det dette de kaller kulturell berikelse og et tolerant og inkluderende samfunn?

  SvarSlett
 52. Vadsø er en liten by i Finnmark,men her er veldig mange innvandrere/flyktninger.Byen har fått en integreringspris for sin måte å ta imot flyktninger på.Her er mange nye landsmenn,- men også mange lokale utilslørte bondepiker. Har aldri vært en voldtekt utført av flyktninger på alle disse årene.Hva kan grunnen til det være?

  SvarSlett
 53. Sålenge vi har ett politisk regime som ser opp til/leffler med muslimer så så er norske "horer" utrygge båre på gata og i taxi.
  Det er helt utrolig at didde bastardene får utfolde seg på norsk jord.
  Vi trenger ett nytt politisk regime til høsten!!

  SvarSlett
 54. Jeg selv kommer fra pakistan og har bood her i litt over 2 år. Selvom jeg hater religionen islam and synes det er mye rart i religionen men det å si at islam gir lov til å voldta jenter er helt idiotisk. Det er stertkt forbudt i islam og islam har veldig sterke straffer for de som gjør det.
  Vi må passe på fakta, når vi diskuterer noe.

  Hilsen

  SvarSlett
 55. Jeg har tydeligvis ikke satt meg godt nok inn i innvandrere og hva de muslime står for...når jeg leser utdrag og siteringer om hva de muslimske står for blir jeg totalt sjokka.. Men hva med slag og brukket kjeve??er dette også noe Allah sier er lov el?slå og voldta så mye du vil?

  At en verden kan ha så mange mennesker, og så mange totalt skrudde mennesker i alle deler av verden uansett religion er vel ganske så skummelt?

  Cecilie;0)

  SvarSlett
 56. Jeg vet ikke helt hva som skal gjøres - jeg bare vet at det er overgriperen som eier problemet, og overfører dette til offeret.

  Det er bare en enkel måte offeret kan unngå å bli offer på - og det er å bevæpne seg. Trist for han tyrkiske guttungen som FAKTISK bare lurte på hvor mye klokka var... han ble skutt gitt..

  SvarSlett
 57. Tror norske jenter fortsatt er veldig naive, "det kommer ikke til å skje meg" filosofi. En annen hypotese; har dem ikke noe valg??
  Er dagens venninnener gode nok venninner, som holder sammen, og ser til at alle kommer trygt hjem??
  Etter mitt syn er ikke dette en realitet for mange av "venninnene". Dagens jenter er egoistiske og bryr seg kun om seg selv.
  Går venninner ut sammen, burde dem holde sammen og passe på hverandre.
  En realitet er heller at en eller flere av venninnene finner ut dem vil dra hjem med en gutt, dra på nach, o.l. Og igjen står denne ene jenta som må komme seg hjem på egenhånd.

  Hvor gode venner har/er vi egentlig???

  - Tromsøjente

  SvarSlett
 58. seriøst ta dere sammen da. ta norske jenter som sexslaver etter velsignelse av allah? det tyder bare på en ting at du ikke fulgte med i religion timene på barne/ungdom skolen.
  er stor motstander av kriminalitet, men det er takket være staten. for voldtekt får du jo omtrent 1år inne. hva med å øke fengsel straffene for å skremme folk. og innvandrere som gjør lovbrudd send de rett ut med første fly.

  SvarSlett
 59. Syntes i likhet med Kathrine at vinklingen i bloggen er helt feil. Kvinner er på ingen måte delskyldig når de blir voldtatt på denne måten. Dette er nok en overfalls voldtekt begått av primitive "menn" uten respekt for kvinner. Desverre er dette en nokså vanlig holdning blant landets mange innvandrere.

  Jeg er nå for at våre handlingslammede politikere innfører et DNA-register der ALLE asylsøkere blir registrert. Et hvert lovbrudd som fører til fengselsstraff bør føre til automatisk utvisningsvedtak. Norge bør også jobbe med FN om tilbakesending av asylsøkere (til FN leire) som ikke klarer å få fastlagt sin nasjonalitet. Hvis FN motsetter seg dette, bør Norge også motsette seg å ta imot FN-kvoter av flyktninger.

  Dessuten bør det også naturligvis bli en innskjerpning i regelverk rundt innvilgelse av statsborgerskap (lengere prøvetid der lovbrudd fører til utvisning) og selvsagt oppholdstillatelser.

  SvarSlett
 60. Hei musli...m
  Hvorfor kan dere ikke voldta i det offentlige slik at vi kan få tatt dere småkryp. Feige basiller som driver med faenskap i det skjulte. Dere burde vise varsomhet og respekt for de som lar dere få være gjester i landet VÅRT som våres forfedre har bygd opp............

  SvarSlett
 61. Jo på grunn av innvandrere har vi "lært".
  Vi tør ikke gå alene i byen lenger. Vi tør ikke gå hjem på natten. Vi tør ikke kle oss i skjørt eller kortermet. Vi tør ikke ta taxi alene. Vi tør ikke gå utenfor døren om natten. Nå kan vi heller ikke gå ut om kvelden.
  Men på grunn av politikere sin evinnelige frykt for å bli stemplet som rasist, i en helt forvrengt definisjon av rasisme, vil det aldri bli gjort noe med dette problemet. Vi er frarøvet friheten i vårt eget land. -Solveig

  SvarSlett
 62. Folkens, dere har rett til å gi uttrykk for frustrasjon men vennligst hold dere til fakta. Det er ikke sikkert at det er en muslim. Blir litt for rart å lese all forhåndsdømming. Uansetthva, ikke døm en hel religons uten at det har blitt klarlagt hvem som står bak denne uhygelige saken. Alt som går galt, skyldes på muslimer litt for fort. Til innvandrer;" Jeg er 99.99% sikker på at gjerningsmennene er muslimske ettersom norske utildekket kvinner er null verd for en ekte muslim og de kan taes som sexslaver med velsignelse fra allah". Det er det dummeste, mest hårreisende og forhåndsdømmende jeg noensinne har lest. Du aner åpenbart kke hva du snakker om. Innvandrerbakrunn er ikke enbetydende med muslim. En ekte muslim, som du skriver, ser ikke på en kvinne en gang tildekket eller ei. Få av dem skal jeg si deg, og en ekte muslim voldtar ikke.
  Jeg er pakistaner selv, ressurssterk,svært høyt utdannet, mer norsk enn deg da jeg er født her i landet så ikke kom med det "jeg er snill innvandrer" greia di. Vær saklig, gjerne diskuter men VIT hva du snakker om da det er leit å lese ting man har hørt eller lest og tar det som fakta noe utsagnet ditt i dette tilfellet. God diskusjon folkens. Husk at en er uskyldig til det motsatte er bevist. Men dere kommer sikkert til å fortsette allikevel. Lykke til. Håper gjerningsmennene blir tatt og tildelt arde, lange strafferfor det fortjener de, muslim, jøde eller kristen eller hva det nå skl være. Men å si at voldekt liggeri en religio er som åsi at pedofili ligger i kristendommen da prester herjer med barn som dere leser om stadig. Så dumt blir det.
  Med hilsen "muslim".

  SvarSlett
 63. Tenk å legge skyld på jenter som blir voldtatt for at de går alene. Skamme dere burde dere, og det mener jeg!

  Om dere mener det er fornuftig, slik situasjonen er, å ikke gå alene hjem er noe annet, men dere angriper situasjonen helt feil. Selvsagt får sammfunnet ordne opp slik at et blir tryggere å gå hjem alene, men 100% trygt vil det aldri bli. Hverken for menn eller for damer.

  For å vise den mangelen på forståelse som er er her inne skal jeg motsi noen av argumentenen her:

  "Man kan jo starte å lure på om norske jenter aldri lærer?" - Da lærer ikke gutter heller. Hvis norske jenter skal lære må de kansje holde seg inne hele tiden, kle seg i burka - ikke gifte seg (for det er menn som banker damer), og ikke ha noen som helt omgangskrets (da de fleste voldtekter skjer av bekjente).

  "Drikk så mye dere ønsker, ingen skal nekte dere den friheten. Men ALDRI gå alene hjem!". - Og hvis de bor i nærheten og det ikke er ledige drosjer, da skal de kanskje sove på utestedet?

  "Det er en tragiske Ironi at de som stemmer på sosialistiske partier (majoriteten kvinner)
  er de som først blir offer for deres egne politiske veivalg." - Tåpelig utsang (er ikke sosialist selv). De fleste som blir utsatt for vold og mishandling er menn.  "Ja det er merkelig. Mellom kl 22-23 om kvelden og 7-8 om morgenen i helgene burde kvinner/jenter aldri!" - I og med at det ikke alltid er ledige drosjer, og drosjesjårører også har voldtatt får de som ikke bor i samme oppgang eller i samme leilighet som venninner være hjemme?

  "Seriøst, tror virkelig myndighetene at vi nordmenn skal tørre å bli integrert med muslimer, ville dere selv likt å bli voldtatt?" -- Visste ikke at integrert med muslim er det samme som å bli voldtatt.

  "Den mektige islamske lederen Sheik Yusaf al-Qaradawi". Du kunne like godt ha brukt en annen terrorist og sagt mektige islamske lederen. Er enig med deg at synet som legges frem fra noen med innflytelse innenfor deler av den muslimske verden bør diskuteres, men man kan jo bruke eksempler på slikt innenfor omtrent alle religioner. Hva med Knutbypastoren.

  SvarSlett
 64. Grunnen til at man har sterke holdninger til innvandrere generelt på grunn av slike episoder som dette er nok på grunn av at kun negative aspekter kommer ut i media. De innvandrerene jeg kjenner / har jobbet med er noen av de greieste menneskene jeg kjenner. Det er dumt at mange blir dratt over samme kam, og at mange blir uglesett uten grunnlag for det.

  Er forresten ikke lenge siden vi hadde en utenlandsk gærning her i Ålesund heller som overfalt, og forsøkte å voldta flere jenter i 3-4 tiden på natten. (http://www.dagbladet.no/2009/05/10/nyheter/innenriks/overfall/6150401/).

  Jeg er enig med at det er på det politiske plan dette ligger, og det er på HØY tid at dette blir GJORT noe med. Etter en hver slik hendelse går flere politikere ut og retter sin avsky mot slike personer som gjør slikt. Valgflesk?

  Innvandreren: Jeg synes det er bra du setter fokus på det.

  SvarSlett
 65. Frustrert jente31. mai 2009 kl. 09:58

  Jeg ble også svært opprørt over tittelen. Det er trist at vi er nødt til å planlegge at vi har noen å gå sammen med, at vi ikke drikker for mye osv. Men det er ikke bare innvandrere som står for alle disse sakene her. Voldtekter blir også begått av etnisk norske menn. Jeg er en norsk jente, jeg er ikke innvandrer, men jeg har likevel en hel del sympati med de innvandrerne som kommer til Norge. De er en stor ressurs for oss, og mange kommer fordi de flykter fra noe forferdelig. Det er trist at vi ser mye til dem i media pga saker som dette, men allikevel så er dette bare et fåtall av innvandrerne. Jeg skjønner ikke at folk kan si at de fortjener dom uten rettsak osv: innvandrere er mennesker, de har rett på menneskerettighetene. Kulturforskjellen er tydelig stor, og jeg tror vi må innføre enda mer obligatorisk kursing for alle som kommer hit. Jeg mener ikke at de skal legge bort sin religion eller at vi skal hjernevaske dem, men at de tydelig får forstå hva som er akseptabelt og ikke her. Voldtekt er kanskje noe av det mest forferdelige et menneske kan oppleve. Jeg er veldig opprørt over saken, også fordi at det skjedde veldig nær her jeg bor. Vi må helt klart ta fatt i problemet og gjøre noe, men å kaste ut alle innvandrere fordi en prosentdel ikke klarer å tilpasse seg er helt på trynet. Man skal faktisk ikke skjære alle under en kam (eller hva man nå sier). Skulle alle de norske pensjonistene i Spania bli pælma ut fordi et fåtall av dem gjorde forferdelige ting? Skulle vi stoppet innvandringen i Norge, håper jeg Spania stopper innvandringen av norske pensjonister. Om rollene var byttet om tror jeg flere ville sett etter andre løsninger på disse problemene. Kollektiv avstraffelse er primitivt, la oss vise at vi lever i 2009 og faktisk kan ty til andre metoder!

  SvarSlett
 66. Jeg må først få si at jeg synes det er veldig trist at sånt som dette skjer.
  Jeg er selv helt norsk, men jeg må også få si at vi må være littegrann forsiktig med å ta alle under en kam her.
  Det er ikke alle muslimer som er sånn som dette her. akkurat som det fins gode og slemme kristne, og gode og slemme jøder....eller?!
  Det de fleste nordmenn og ikke-muslimer vet om islam, er stort sett det de ser på tv fra Irak og andre land ra midtøsten.. men hvis noen prøver å sette seg litt inn i religionen,så ser dere at det er ikke så sinsyk stor forkjell p hverken kristendom, jødedom eller islam.

  SvarSlett
 67. gå med våpen, kapow. ikke drikk deg sanseløs :)
  jeg går hjem aleine alltid, og bor midt i oslo . men så går jeg ikke rundt midtvinters med høyhælte sko og korte skjørt : for all del, de som vil gå slik må få gå slik, men etter erfaring og det man får lest om i avisene, så er ikke det det lureste...

  Alle jenter : drikk og kos dere, men ikke mer enn at dere fremdeles kan gi fra dere noen sinnsyke spark og slag.. Det er bedre at dere skader en mann fysisk, enn at han får muligheten til å skade dere fysisk-psykisk og ødelegge dere for resten av livet..

  SvarSlett
 68. Kunne tenkt meg å fått frem noen rene tall på krim i Norge. Vold / Nark / Voldtekt - saker tror jeg kunne vært skremmende lesning for innvandrervennlige grupperinger. For all del, det finns mange herlige mennesker boende i Norge med annen bakgrunn enn å bli født med ski på beina, men nå er grensen snart nådd. Vi trenger regjeringsskifte med noen som ikke syr puter under arma til svina. Få pakket ut, og de av dere innvandrere som er skikkelige mennesker, dere burde jammen gå i spissen for å stå sammen og kjempe mot søpla.

  SvarSlett
 69. har vel bare en ting å si.syke tullinger er overalt,men jeg vil gjerne ha strenge straffer på disse fukca personene.ellers så frister det å behandle de fra eget syn,og det vil ikke være godt.tell me!

  SvarSlett
 70. Til Katrine.
  Du har rett i det du skriver om hvordan ting burde være- men du må være klar over en ting- man må gjøre det som er mulig å gjennomføre.I Norge vil det være umulig å lære muslimske innvandrere som i sin religions navn ser det som en plikt og rett å voldta kvinner som går alene og som vekker seksuelle lyster hos mannen-og som i dette tilfelle "straffe" henne ytterligere ved omfattende mishandling- lær deg ganske enkelt at DU har skylden i deres øyne, og at våre styrende politikere ikke vil gjøre noe som helst med dette pga frykt for rasismeanklager.Norge er ikke lenger sikkert nok til at kvinner kan gå ute alene.Bare lær det. Landet er ødelagt av kriminelle med null respekt for våre lover normer og for vårt polti rettsvesen og fengselsvesen og manglende innvadringskontroll..dette har skjedd i den totalt misforsåtte "toleransens" navn.Toleranse på norsk betyr at vi skal tåle alt og unnskylde alt uten å stille krav til dem som kommer hit på uinvitert besøk.Og så skal vi tro at alt "går seg til" - av seg selv naturligvis, noe annet er for vanskelig for de so "styrer". Kursen som er satt ser alle som vil se.

  SvarSlett
 71. Vedig rart utgangspunkt for en diskusjon. Ingen har sagt at voldtektsmannen er innvandrer- selv om mange uttrykker at de vil at muslimene skal dra til et varmere sted. Jeg tenker om han er svart, bruk eller hvit sÅ spiller det ingen rolle. JA TIL STRENGERE STRAFFER!!!

  -LISA-

  SvarSlett
 72. Hvorfor fokuserer du på at hun gikk alene hjem?? Du rettferdiggjør jo voldtekten med å si det. Hva anet kunne hun forvente når hun var så dum å gå hjem alene.

  Alle er vi i situasjoner noen ganger at vi er mer utsatt for kriminelle handlinger enn andre ganger. Denne gangen gikk hun hjem fra fest. Kanskje bodde hun like i nærheten, andre ganger så er man kaskje nødt til å gå alene et stykke, enten fra fest eller det kan være fra jobb en sen kveld.

  Men hvorfor skal det fokuseres på at det er JENTENE som gjør noe feil, det er JENTENE som legger opp til det og har oppført seg etc.Jaja, når hun gikk alene..

  INGENTING rettferdigjør eller fratar gjerningsmannen/mennene skyld og ansvar. Voldtekt er en alvorlig kriminell handling som ikke burde tas lett på. Hvorfor får voldtektsmenn så korte straffer? Hvorfor fokuseres det ikke på å ta vare på offrene og gi dem den støtten og hjelpen de trenger? Hvorfor er voldtektsmotak stengt i helgene? Hvorfor stilles det spørsmål til hva jenta hadde på seg, hadde hun drukket, var hun med hjem etc. Hva har det med saken å gjøre? Hvorfor har en person mer rett til å voldta hvis du er hjemme hos ham eller har flørtet? Hvorfor blir voldtekt sett på som å stjele sukkertøy fra en unge?

  INGENTING rettferdiggjør voldtekt, absolutt ingenting.

  SvarSlett
 73. Dette kommer jo aldri til å ta slutt hvis ikke politikerne våkner og gjør noe med dette!

  Løsningen er ikke å sende de til norske fengsel for det kan rett og slett ikke kalles for en straff i forhold til hvordan ting er i deres hjemland.

  Send UT de innvandrerne som driver med vold og utesteng de fra Norge slik at de ikke har mulighet til å sette fot her igjen og slutt å gi de flere sjanser!

  SvarSlett
 74. Ja enkelt og greit KAST disse jævlene ut og gi pengene Norge har "spart" på å unngå fengsels straff til kvinnen som har blitt voldtatt... Jeg vil helst bli politiker og danne ett nytt parti slik dette har pågått for ingen politikere idag vil ta dette opp pga feighet...
  Dessuten minister posten burde dekkes av en person som har utdannelse og faktrisk har jobbet med dette i minimum5-10år!:-(

  SvarSlett
 75. Ganske utrolig hva som leses mellom linjene i artikkelen om voldtekt - og så blir "sannheter"?

  I flere av kommentarene her henvises det til at offeret hadde drukket alkohol. Står ingen ting om det i artikkelen. Mange som går på fest uten røre alkohol eller narkotika.

  I artikkelen står det at det er menn av utenlandsk opprinnelse. Men at de er muslimer? Nok en "sannhet" som er lest mellom linjene. Er feks mange brutale østeuropeere i Norge.

  Mange menn - spesielt fra andre kulturer - har null respekt for kvinner. Anmeld dem for rasisme og bur dem inn.

  Overgrep og rasisme ovenfor kvinner er ikke akseptabelt - uansett hvilken kultur eller religion han gjemmer seg bak.

  SvarSlett
 76. Du får det til å høres ut som det er jenters egen skyld at de blir voldtatt.

  SvarSlett
 77. synes det er helt sykt at ikke de innvandrerne som gjør slike ting blir sent hjem - uavhengig av om de kommer fra et krigsherjet land eller ei.
  Selv er jeg ei norsk jente på 18 år som er livredd for å gå hjem alene, eller i følge med ei anna venninne hjem fra byen/fester i helgene, og taxi er veldig dyrt. Hva blir da alternativene? Jo, du kan alltids spør en kamerat om vedkommende vil følge deg hjem - noe som egentlig er litt egoistisk fordi da må han gå dobbelt så langt. Du kan spurte hele veien å håpe at ingen ser deg. Eller du kan gå ikledd laken for å unngå at du skal kunne vekke en seksuellt lyst i disse mennene.
  Våkn opp volkens! Det skal ikke være sånn! Ei jente skal i prinsippet kunne gå naken uten å stå i fare for å bli voldtatt, men nå er det ikke engang trygt å gå i vanlige "fest-klær". DErsom ei jente går i et skjørt så blir det jo omtrent hennes skyld at hun ble voldtatt. Synes det er sykt.

  Nei, send de kriminelle invandrerne hjem.

  SvarSlett
 78. Disse to svina som gjorde dette mot henne må kastes på hue og ræva ut av Norge!

  SvarSlett
 79. Her var jo kremen av dagbladets faste kommentatorer samlet på ett sted. Topp! Alltid deilig å starte dagen med litt fremmedfrykt. Jeg er enig i at det er dumt av oss jenter å gå aleine hjem på natta, men hva med at det er GUTTA som burde begynne å lære? Må vi bare innse at slaget er tapt, og vi ikke kan leve fritt lenger, bare fordi gutter ikke klarer å motstå fristelsen til å voldta? Fy faen, så jævla primitivt! Men det som irriterer meg like mye her, er at det er ingen som nevner at de fleste voldtekter faktisk foregår i hjemmet/på fest med en kompis/kjæresten. Majoriteten av voldtektsmenn i Norge er nordmenn.

  Fy faen hvor kvalm jeg blir av innleggene oppover her.

  SvarSlett
 80. It isn't Islamophobia when they really ARE trying to kill you.  Myndighetene forteller oss stadig at innvandring er viktig for Norge. Men jeg tror ikke lenger på dem. Innvandrere er betydelig overrepresentert på statstikker om voldtekter, ran, trygdemisbruk, dårlige skolekarakterer, konemishandling, misdannede fostre og andre negative parametere. Jeg tror ikke lenger på dem som forteller at disse negative egenskaper kan endres gjennom bedre integreringstiltak.

  Innvandrere fortstetter å hente ektefeller fra sine hjemland. De tiltak som rettes mot ett innvandrerbarn i skole eller barnehage blir en dråpe i havet i store barnekull og blant foreldre som er nylig er hentet fra hjemlandene.

  Visst finnes det også ressurssterke innvandrere, men hvorfor reiser ikke disse tilbake for å bidra i sine hjemland? Det er ingen utviklingseffekt, verken for innvandrens hjemland eller for Norge, at ressursene flyttes hit.

  Jeg tror ikke lenger på dem som forteller at Norge trenger innvandring. Næringslivets kortsiktige behov for arbeidskraft skal ikke veie tyngre enn samfunnets interesser og streben etter en bærekraftig utvikling. Radikale tiltak for større barnekull blant etnisk norske og bedre planlegging i utdanningssektoren er en mer fornuftig strategi for å tilfredsstille fremtidige arbeidskraftsbehov.

  UDI har ingen integritet. Jeg tror ikke at de klarer å gjennomskue alle løgnhistoriene til asylsøkere uten papirer. Og jeg tror ikke at behovet for beskyttelse er reelt når innvandrere drar til sine hjemland på ferie.

  Jeg lar meg ikke lenger skremme av innvandrerrepresentanter som karakteriserer innvandringskritikk som ”grums” og av dem som avsporer debatten med merkelappene rasisme og nazisme. Det er ikke substans i deres argumenter.

  Innvandrere i Norge har fått tilbud om god opplæring og de har fått innsikt i et relativt velorganisert samfunn. Disse erfaringene må komme deres hjemland til gode. Løsningen på problemet er effektive tiltak for å repatriere innvandrerne. Innvandrere kan tilbys en betydelig startkapital mot at de SKAL reise hjem. Slik ”mikrofinansiering” ble jo nylig belønnet med en Nobels fredspris.

  Jeg er opptatt av en bærekraftig utvikling og jeg kan ikke lenger være taus om dette problemet

  SvarSlett
 81. Til Innvandereren

  Du oppfordrer alle jenter til å aldri gå hjem alene om kvelden,men jeg tror ikke du forstår hva dette vil gjøre med livene til mange kvinner. Mange unge kvinner inkludert meg selv bor alene, og det å kunne komme og gå fra sitt eget hjem selv om det er natt er en nødvendig forutsetning for livskvalitet. Noe annet ville føles som en husarrest halve døgnet.

  SvarSlett
 82. Vi har jaggu stelt det fint i stand for oss selv her i landet, hvorfor ikke gi hver og en utlending 1.mill kr for å stikke til helvete herfra, hadde gladelig gitt mye penger for å bli kvitt faenskapet.

  SvarSlett
 83. I himmel og hav, kjenner jeg blir ganske irritert her på morgenkvisten, at dere kan være så utrolig trangsynte! Dere utbassunerer alle at det er en kjennsgjerning at det utenlandske menn som er majoriteten av voldtektsmenn? Hvor har dere denne statistikken fra? "det vet jo alle, det hører vi jo overalt" kan man svare, overalt ja, nettopp fra media, og da snakker vi ikke bare om voldtekter da snakker vi om alle negative og kriminelle handlinger som skjer rundt om i norges land, avisene, særs VG vet å skape overskrifter, og i et så lett påvirkelig og rasistisk land som norge trenger man ikke være rakettforsker for forstå at en overskrift som taler negativt om våre norske landsmenn selger bedre enn om det hadde vært om en etinisk norsk person.Det er ganske fasinerende det der, vi nordmenn er ryktehorer til de grader, men kritiske fins vi ikke for fem flate øre. Hvordan statistikken på voldtekt er kan jeg ikke si noe om da jeg ikke har lest en slik, men jeg er rimelig sikker på at en og annen hadde fått seg et sjokk når man så at det faktisk var en stor andel nordmenn som også begikk disse ugjerningene.

  Jeg jobber selv som dørvakt på et utested i en temmelig stor by på østlandet, vi har mange etniske og ikke etniske gjester innom og bank i bordet, majoriteten av de som lager kvalm når klokka begynner å krype mot to er ikke innvandrere...

  Jeg skulle ønske at folk klarte å stille ting i et kritisk lys, ikke bare ta alt for god fisk fordi det er mer behagelig på den måten. Sett deg selv i en innvandrers posisjon, en som ikke har gjort noen ting galt men blir dratt under en kamm med resta?
  Jeg forsvarer ingen voldtekstmenn, etnisk norske eller ikke, men jeg tror man skal være forsiktig med å rette all skyld mot våre nye landsmenn slik dere virker enn glade for å gjøre...
  Tenk på en ting, hvordan skulle Norge vært hvis ikke det var for innvandringen, vi hadde vært et mye dårligere land, de hjelper oss faktisk å holde hjula i gang!

  SvarSlett
 84. Visste dere at det er minst 100 nordmenn arrestert i utlandet.

  Nordmennn er ikke noe forbrytere i det hele tatt.

  SvarSlett
 85. Jeg skjemmes over mitt eget folk. Fy faen så rasistiske dere er!

  SvarSlett
 86. "Visste dere at det er minst 100 nordmenn arrestert i utlandet."

  Og hvor mange innvandrere sitter i norske fengsler? Det er en hel del mer det.

  SvarSlett
 87. Lovlydig Nordmann31. mai 2009 kl. 15:05

  Det er selvfølgelig ikke alle som er like flink å formulere seg men jeg er enig i at Norge har fått et stort problem etter at grensen inn til landet har blitt åpnet på vidt gap.
  Snillisme eller dumsnill er utrykket som blir brukt av innvandrere om Norge og Nordmenn.
  Så fort en kritiserer en innvandrer for at han har utført en kriminell handling,Ja da er man RASIST.
  Våkn opp Norge.
  Innvandrerne som kommer til Norge lever fremdeles etter en annen kultur. Der den som klarer å snyte/lure myndighetene for økonomisk bistand etc blir sett opp til av sine "Landsmenn".
  Skal løsningen nå måtte bli at Nordmenn flykter landet sitt og overlater det til personer som kommer hit etter å ha ødelagt og utplyndret sitt eget land.
  Jeg nekter å ta en slik lettvint løsning og vil stå på og kjempe for et NORGE som styres etter NORSKE prinsipper.
  Vi har alt for svake politikere her i landet så nå oppfordrer jeg alle stemmeberettige til å ta det riktige valget til høsten.
  Da vil systemet bli tilrettelagt slik at det vil lønne seg å jobbe og skaten generelt vil bli redusert.
  Vi vil også få bukt med den eksploderende kriminaliteten som i aller høyeste grad blir utført av våre nye landsmenn.

  SvarSlett
 88. Sos-rasisme medlem31. mai 2009 kl. 15:20

  Hvis dere norske jenter gjør motstand hvis dere blir voldtatt så er dere noen jævla rasister!

  SvarSlett
 89. dette er da ikke kun snakk om utlendinger, det er snakk om voldtekter og vold generelt. bloggeren har helt rett, i andre land har de innsett faren og det er vanlig å følge hverandre hjem osv pga sikkerheten. vi må innse at norge ikke er paradis på jord, og at alt kan skje her også. om voldtektsmannen er norsk så gjør vel ikke det saken noe bedre? vi norske jenter liker å tro at vi er selvstendige og at ingenting skjer oss her i trygge norge, men må skjønne at å ta sikkerhetshensyn ikke er et nederlag,men sunn fornuft. damer har blitt voldtatt lenge før innvandringen tok av i norge, vi må bare innse at alene har vi ikke så mye å stille opp med mot syke menn, og handle deretter.

  SvarSlett
 90. Her er fra en løpeseddel som ble utdelt og hengt opp i København 2001:

  “Meddelelse til alle muslimske indvandrere, muslimske kulturcentre, moskéer og muslimske støtter i Danmark:

  Vi er nu mange indvandrere i Danmark, og vi bliver hvert år ca. 15-20.000 flere. Det er derfor vigtigt, at vi får vores eget område i Danmark, hvor vi muslimer kan leve, som den hellige Koran bestemmer. Det er vores menneskeret at få vores eget område, hvor vi kan leve uden druk, narko, nøgne danske piger, pølsebod, dårlige bodegaer og alle mulige andre danske ting.

  Vi er mange muslimer på Nørrebro, og Nørrebro ligger i hovedstaden og nær lufthavnen. Derfor skal vi gøre Nørrebro til en islamisk bydel for kun os muslimer, hvor vi kan have vores kvinder i fred, hvor kvinder skal gå tildækket, som den hellige Koran bestemmer, hvor der er rent og befolkningen er ren. Vi skal have mange islamiske skoler, hvor piger og drenge kan gå hver for sig, og hvor gymnastik og lejrskoler, billedkunst af mennesker, biologi og andet dårligt skal forbydes. Vores drenge må ikke gå i bad med andre, for muslimske drenge er omskåret og må ikke vise sig; for han er uden hud og altid klar til at lave børn.

  Danskerne er selv ude om voldtægt af deres piger, for de beskytter ikke deres piger, og urene piger er ikke beskyttet af den hellige Koran. Islam er stor og skal herske i verden, som den hellige Koran siger. Husk på Tyrkiet, som var engang var kristen og uren, men i dag er 99% muslimsk. De kristne og danskerne har ingen kraft eller tro. Derfor er de svage, og vi er stærke.

  Muhammed Gelle sagde for nogen tid siden i pressen, at vi muslimer gerne vil rejse hjem til vores egen kultur, hvis vi fik 100.000,- kr. hver. Men han tager fejl. Det har taget os 1.400 år at komme til Danmark, og vi rejser aldrig hjem, for vi må ikke svigte islams mål, Khalifa (islamisk verdensstyre). Islam er den største og hurtigst voksende religion. Enhver, som ikke arbejder for Khalifa, er vores fjende.

  Mange danske piger gifter sig med muslimske mænd, og deres børn bliver automatisk muslimer ifølge den hellige Koran ? også selv om manden skiller sig senere og tager sig en muslimsk kone. Men en muslimsk pige må ikke gifte sig med en dansker, for en pige er svag og kan ikke videreføre islam. Hun får mandens kraft ind i sig, når de bliver gift, men hun kan ikke give kraft. Hun bliver som et dyr, hvis hun får en dansk mands kraft ind i sig. Hun bliver uren og vanærer islam.

  Når en muslimsk mand får en dreng med en dansk eller en anden uren og vantro kvinde, bliver drengen omskåret og tilhører det muslimske broderskab, som gælder over hele verden. Vi holder sammen, ligegyldigt hvor i verden vi kommer fra. Priset være Allah. Den hellige Profet har givet os Koranen, og vores tro er stærkere end alle Vestens våben. Vi har vores love og regler fra Allah.

  Men danske politikere er korrupte og bliver valgt hvert 4. år. De laver hele tiden nye love, mens vores love og regler gælder til evig tid. Dem kan man ikke holde valg og stemme om, for de er gyldige til al tid og derfor rene. Danskerne lader urene politikere bestemme, men Allah ved bedst. Lovens Bog, den hellige Koran, skal være vores Parlament. Lad os indføre vores lov på Nørrebro og overtage så mange forretninger og lejligheder som muligt, for så rejser danskerne. Vi skal lave vore egne skoler, tehuse, klubber og få så mange danskere væk som muligt, for de ødelægger vores børn og kvinder. Danske kvinder lever urent og drikker og knepper med nye mænd hver weekend, og de skal ud af vores område.

  Det er bestemt ifølge FIQH (islamisk retslærde), og skal efterleves af alle muslimer som fathwa (retsbeslutning).

  TariQah
  Hellig Jihad Danmark.

  SvarSlett
 91. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

  Norske frigjorte sterke horer får som fortjent. De setter menn i bås, men tåler ikke at de selv blir satt i en. Stjeler ungen til en biologisk far her i landet, og skal bare smøre fitta og putte penger i rassen. Bare flott at dere ikek tør ¨å ta taxi eller gå ute på kvelden for redsel å bli voldtatt..

  HORER hele gjengen, og slik behandler innvandrere dem også som

  SvarSlett
 92. Stakkars norske feminister som blir voldtatt :(
  Norske jenter begår overgrep mot norske menn hele tiden når det kommer til barnefordelingssaker osv osv, og barnevern og falske anklager, men det er ikke så farlig :)

  For dette er norske selvstendige sterke feminister. Jeg spyr av dere, og om dere blir voldtatt på gaten fordi dere kler dere som horer fordi dere er "selvstendige".. kyss mitt hårete rumpe

  SvarSlett
 93. I New York er det en selvfølge at jenter ikke går alene ute om natten i helgene. Hvorfor er ikke dette en selvfølge i Norge? Gå flere sammen (3-4) eller avtal med en kamerat eller noe.
  En annen ting er jo pepperspray etc etc, selvforsvarsopplegg.

  Oslo-mann44

  SvarSlett
 94. I USA har de et litt merkelig uttrykk: "Friends don't let people who have been drinking drive home". Det går på at dersom du vet at vennen din har drukket, tar du fra ham nøklene når han skal kjøre hjem fra festen.
  Man burde hatt en tilsvarende "moral" i Norge : "Venner lar ikke jenter gå alene hjem fra fest om natten."
  Jeg antar at denne /disse jentene ikke var alene på byen. Hva tenkte vennene da hun gikk avgårde alene. Kanskje ekte venner burde sagt "Nei, du går IKKE hjem alene nå, vi finner en annen løsning".

  OSLO-mann44

  SvarSlett
 95. @Anonym 31. mai 2009 10:22: "Kunne tenkt meg å fått frem noen rene tall på krim i Norge. Vold / Nark / Voldtekt - saker tror jeg kunne vært skremmende lesning for innvandrervennlige grupperinger."

  Merk at begrepet innvandrer i følge SSB kun inkluderer 1. eller 2. generasjons innvandrere. Således blir en hel del kriminalitet begått av fremmedkulturelle ikke fanget opp i statistikken og tilskrevet etnisk norske. En betydlig andel av paktistanske gjengmedlemmer feks. er av 3. generasjon.

  En statistikk som måler 2., 3. generasjon og eldre innvandrere hadde vært en veldig god målestokk på hvor god integreringen i Norge faktisk er.

  Dette kommer derimot neppe til å skje fordi politikere og andre maktmennesker er bekymret for å stigmatisere fremmedkulturelle. Mer bekymret for det enn å beskytte samfunnet og dens lovlydige borgere åpenbart.

  SvarSlett
 96. NE: "Mektig islams leder Yousef Al Qadarwi om voldtekt"

  Se hans bok; "The Lawful and the Prohibited in Islam"

  Al-Qaradawi's views should not be a matter of contention. They are clear from his books, Modern Fatwas and The Lawful and the Prohibited in Islam, and from the Islam Online website - the content of which is approved by him in his role as scholar to the site. Among other things, he favours female genital mutilation, wife-beating, the execution of homosexuals in Islamic states, the destruction of the Jewish people, the use of suicide bombs against innocent civilians and the blaming of rape victims who do not dress with sufficient modesty (see the London coalition's website: www.londoncommunitycoalition.org).

  Nor does the evidence against al-Qaradawi stop there. Arab News reports that two years ago he raised a storm when he issued a fatwa allowing the killing of pregnant Israeli women and their unborn babies on the grounds that the babies could grow up to join the Israeli army. And in September 2003, in response to questions from the Egyptian Union of Journalists, he said it was allowed for Muslims to kill "all Americans, civilian or military" in Iraq.

  http://www.newstatesman.com/200501240019

  SvarSlett
 97. Nordmenn er utrolig naive. Det er så mange av mine venninner som ikke tror det kommer til å skje noe om de går hjem alene. Jeg fatter det ikke! Er det ikke bedre å være føre var?? Jeg går ALDRI hjem alene i mørket, hvorfor ta sjansen? Er man ute så er man det med venner, og da er det trolig ikke sånn at man MÅ gå hjem alene, enten sove over hos noen eller få dem til å følge deg. Taxi tar jeg alene hvis jeg absolutt må, men da snakker jeg definitit med noen på mobilen gjennom hele turen.

  Heldigvis har jeg bare blitt kjørt av snille taxisjåfører som ikke har noe problem med å vente med å kjøre når jeg spør om de kan vente til jeg har kommet meg inn i bygget!

  SvarSlett
 98. Viss regjeringa skal gjøre noe med denne problematikken anbefaler jeg jenter om å bevæpne seg. Først når overgriperne blir hardt skadet vil politikerne opp øynene.
  I Norge er overgriperen offeret, så eneste måten og få fokus på problemstillinga er å få overgriperen til å fremstå som et digert offer, gjerne med avkappede attributter.
  selvforsvar blir ikke straffet i Norge. enjoy

  hilsen mann 34

  SvarSlett
 99. slutt og syt, dette beskrives som en berikelse for det norske samfunnet. Nasjonens borgere er fri til å velge landets politiske ståsted. Ønsker vi å tjener 20 øre mer i timen, flatskjerm TV til alle, og å bo i et flerkulturelt samfunn, ja da stemmer vi SV og AP. Politikk i et demokrati handler om borgernes prioriteringer.Har vi først tatt et valg for 4 år siden, ja da får vi ta ansvar for det i ettertid. Det samme valget kommer vi til å gjøre til høsten. Politikerne lover det samme vært valg men greier ikke å innfri.
  Hurra for SV og AP :(

  SvarSlett
 100. Husk en stemme til SV er en stemme til SV, men en stemme til AP er en stemme til SV.
  Hvorfor? Jo fordi Jens er en impotent tøffel og har pikk og baller godt plassert mellom kanonlårene til Kristin Halvorsen.

  SvarSlett
 101. pakis sa...
  "Jeg selv kommer fra pakistan og har bood her i litt over 2 år. Selvom jeg hater religionen islam and synes det er mye rart i religionen men det å si at islam gir lov til å voldta jenter er helt idiotisk. Det er stertkt forbudt i islam og islam har veldig sterke straffer for de som gjør det.
  Vi må passe på fakta, når vi diskuterer noe."

  Hei Pakis, det du sier er delvis feil, dette gjelder muslimske jenter. Vantro jenter er helt Halal å voldta ifølge Islam. Du har eksempelet på Imamen fra Australia som sa at om man lar kjøttet ligge ute, kommer katten og spiser den. Her er også et eksempel på oppfordring til voldtekt av vantro (kuffar) kvinner.

  http://www.youtube.com/watch?v=nDqWGtykYNE&NR=1

  SvarSlett
 102. Cecilie sa...
  Jeg skjemmes over mitt eget folk. Fy faen så rasistiske dere er!

  ----
  Hvis det er rasistisk å være imot overfallsvoldtekter, så er jeg stolt av å være en. Husk at du er jente og i faresonen.

  SvarSlett
 103. Anonym sa...
  Problem with Norwegian women, most women actually, they are seldom aware of potential danger. Yes, women follow the rules but in their arrogance, yes arrogance, they naturally assume everybody else is as well.

  ..............
  I Norway, before we got "culturally enriched" women could go free everywhere, everytime of the day, its not about arrogance, its because norwegian men treat women with respect. We want our own country back.

  SvarSlett
 104. ja det er helt utrolig hvordan visse mennesker kan ture fram i Norge.
  Vi har faktisk gjort det slikt at våres barn ikke bør gå alene i byene lenger.
  Vi har stemt på rødgrønt som vil bare åpne flyten av innvandrere og lykkejegere.
  I Drammen ble nylig Bystyret overkjørt av UDI på å ta imot flere asylsøkere.
  Drammen Bystyre og Drammens befolkning sa NEI, men ett firma som leier ut lokaler i Drammen ( som selv driver sin virksomhet fra Stokke i Vestfold) og UDI overkjørte byen Drammen.
  Tro det dem som vil, men dette er fakta.

  Nå vil vi IKKE ha flere Asylsøkere/Innvandrere og lykkejegere til Drammen.
  Vi har pr idag (som staten har kontroll over) 23 % innvandrere av byens folketall.

  Jeg vil ha en trygg byen for mine barn, og nå er det kun ett parti som får min stemme, og det er FRP.

  SvarSlett
 105. HER HANDLER DET IKKE OM Å VÆRE RASIST, MEN REALIST!!!aLLE AV UTENLANDSK OPPRINNELSE BØR ØYEBLIKKELIG SENDES HJEM, NÅR DE HAR BEGÅTT NOE KRIMINELT! jEG TRUR VI MÅ STEMME PÅ NOEN ANDRE ENN DE SOM LEDER NORGE NÅ, NÅR DET ER VALG TIL HØSTEN. DET BLIR JOP BARE VERRE OG VERRE MED ALLE DE AV UTENLANDSK OPPRINNELSE SOM FYLLER VÅRE FENGSLER OG DRIVER MASSE KRIMINALITET! jEG ER IKKE INTERR. I Å BETALE RETTSSAKER SOM VI DEKKER FOR DE KRIMINELLE, DET MYE DE FLESTE AV OSS IKKE VET: VI BETALER FOR RETTSSAKER, EKS: NÅR UTENLANDSKE BORGERE BLIR FRATATT SINE BARN, AV BARNEVERNET, SÅ KAN DE GÅ TIL RETTSSAK HVERT ÅR FOR Å PRØVE Å FÅ TILBAKE BARNA SINE.DE SOM ER AV IKKE NORSK AVSTAMMING MÅ SENDES UT AV LANDET SÅ FORT DE BEGÅR EN KRIMINELL HANDLING, DE ER JO KOMMET HIT FOR Å FÅ BESKYTTELSE, SÅ ER DE SLEMME OG VOLDELIGE SJØL, SLIKE MENNESKER MÅ VI SLUTTE Å BESKYTTE!!!!!jEG ER SÅ TRIST Å LEI OVER TAFATTE POLITIKERE, JEG TRUR IKKE DE VET HVORDAN VIRKELIGHETEN ER BLITT HER I NORGE...?ANNEM

  SvarSlett
 106. NE: "Cecilie sa...
  Jeg skjemmes over mitt eget folk. Fy faen så rasistiske dere er!"

  Hvorfor er vi rasistiske? Forklar meg det, tenk med hodet og ikke med hjertet, og forklar meg hvorfor du mener nordmenn er rasistiske.

  SvarSlett
 107. Jeg tror vi nordmenn etterhvert forstår hvorfor det er så mye vold og elendighet i landene de flykter fra. De er jo fylt til randen med menn som dette.
  Gud hjelpe oss som slipper dem inn i den tro at de er ofre. Det er jo de som er skyld i sine egne lands elendighet, og nå kommer de hit, takket være landsvikerne på Stortinget.
  Til høsten er det valg.

  SvarSlett
 108. Pepperspray er ulovlig i Norge.

  Politiet har gått ut med tall av SAMTLIGE overfallsvoldtekt de siste årene har blitt begått av innvandrere.

  Så hyggelig at misogynister, "anti"rastister og generellt naive mennesker har lest denne saken som en gladsak.

  Min sympati går til denne stakkars kvinnen. Lærer aldri menn at voldtekt er ulovlig i Norge?

  SvarSlett
 109. må si at innvanderen klarer å sette ting på spissen her !

  SvarSlett

Det er intet krav, men hadde vært flott om alle valgte seg et navn når de skriver her, mye lettere å svare da :)